Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Server Traviana!

srulian96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie bardzo proste ... tak wiec oczekuje prostych odpowiedzi :P a wiec ...

Czy chcielibyscie zagrac na polskim serverze Traviana ( szybkosc gry ) 50x -200x ? :>

3053080006.png

Opublikowano

Jasne ja bardzo chętnie zagram ;]

Kiedyś się grało w traviana więc można pograć znowu ;D

Potrzebujesz pomocy? nie bój sie zapytać na PW, jestem pomocny.

1298808417-U77232.png

mca.png

Opublikowano

tak wiec zainteresowanych zapraszam to testowania servera [ silnik , narazie nie bledy w tlumaczeniu ( poniewaz wiekszosc jest po angielsku) ]

http://imperia.2ap.pl/

(moze mulic - narazie jest na darmowym hostingu :P )

jezeli cos znajdziecie zglaszajcie to tu - na mpc na pw ;>

3053080006.png

Opublikowano

Kolego skąd dorwałeś taki silnik traviana? co do niedoskonałości to czasami przy budowie wymagającej 00:00:00 wywala mi dwie strony naraz. Może to przez hosting.

co do silnika to troche sie naszukalem ( znalazlem wiele ale nieliczne dzialaly ;x ) .. w koncu znalazlem ( na pewnej angielskiej stronie z silnikami do gier - nawet nie pamietam jakiej ^^ )

a co do budowy to mozliwe ze przez hosting bo maja za slaby procek i za malo ramu na darmowkach :P

3053080006.png

Opublikowano

Coś wiem na temat silników Traviana... podesłał byś ten angielski? Będe bardzo wdzięczny.

poszukaj a napewno znajdziesz ;]

...

serv narazie off :> jak dokoncze znaczna czesc bedzie ponownie on ( niebedzie juz res ani nic podobnego ) :)

3053080006.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...